HEM  //  VÅRA SAFARIER  //  OM TANZANIA  //  OM OSS 

INTRODUKTON
ATT SE OCH UPPLEVA
BORTOM TURISTSTRÅKEN
INSPIRATION/RESEFÖRSLAG
KLASSISK SAFARI
TILLÄGG OCH ALTERNATIV
BOENDE
VARFÖR RESA MED OSS

KONFERENSRESOR


 
konferensresor
 
Vi kan arrangera alla olika typer av konferenser och de sker ofta i kombination med safariäventyr och/eller badsemester. Tanzania har mycket att erbjuda i form av upplevelser men har också goda konferenslokaler på många av hotellen både i Arusha, Dar es Salaam, Zanzibar och längs de olika safarirutterna.

Vi har erfarna organisatörer, talare och team building aktiviteter att erbjuda på plats (svensk- och engelsktalande). Susanne, som är huvudägare av Mind & Soul Travel och bosatt på plats, arbetade tidigare som föreläsare och konsult och kan därför, förutom att organisera transporter, lokaler, boende och andra praktiska arrangemang, erbjuda stor förståelse för kundernas behov och kunskap om hur din konferens, säljresa eller utbildning kan genomföras på bästa sätt och vilka aktiviteter som kan tillföra det där extra för olika typer av grupper. Vid behov kan hon dessutom själv bidra med föreläsningar i många olika ämnen så som natur och kultur i Tanzania, inre ledarskap, projektledning, presentationsteknik, konflikthantering, team building och mycket annat så att du sparar in på att eventuellt ta med en egen föreläsare för korta stunder.

Vi tror att vi har en djupare förståelse för vad din grupp efterfrågar, än vad våra konkurrenter kan ha, tack vare vår erfarenhet av konferenser, utbildning och safarier i kombination.

För tips och råd se www.proconova.se och www.baselineman.se eller kontakta oss direkt på info@mindsoultravel.com
 
 


 

Mind & Soul Travel (TZ) Ltd
P.O. Box 6246, Arusha, Tanzania
Tel. +255 (0)784 683655 or +255 (0)786 234070 info@mindsoultravel.com