HEM  //  VÅRA SAFARIER  //  OM TANZANIA  //  OM OSS 

Read more about our safaris

 

VÄLKOMMEN TILL Mind & Soul Travel
 
 

En veckas safari i Tanzania lägger sig som balsam kring själen och du kommer hem som en ny, mer harmonisk människa. Här finns de vänliga, leende människorna som fortfarande uppskattar oss turister. Här finns den orörda naturen och de vidsträckta vidderna som inget naturprogram i världen kan göra rättvisa. Det måste upplevas!

   

Alla behöver någon gång få ett avbrott i vardagen, få nya intryck och inspiration för sinnena. Tanzania är den perfekta platsen för detta, och en safari här är en fantastisk upplevelse som ger minnen för livet. Det är det bästa äventyr någon kan uppleva.

Tanzania är indelat i fyra huvudsakliga safarirutter: Norra, Södra, Västra samt kusten och öarna. På vår engelska hemsida finner du mer detaljerat vad som ligger inom de olika rutterna. Där finner du också många råd och tips inför en resa. Men bäst är det naturligtvis att komma med önskemål och frågor direkt till oss så att vi personligen kan hjälpa dig att hitta rätt.

Vi är experter på Tanzania och känner parkerna, bergen och stränderna som vår egen bakgård. Vi bemöter varje besökare som om de vore vår egen personliga gäst och vi har något att erbjuda för alla smaker. Vår målsättning är att varje gäst som reser med oss ska återvända hem och säga ”Det här var vår livs bästa resa, alla måste resa till Tanzania med Mind & Soul Travel”.

Fråga oss direkt! Vi brinner av lust att få dela med oss av vår stora kunskap om Tanzania. Skriv till  info@mindsoultravel.com


 

VI REKOMMENDERAR

*** Drömsafari med trevliga lodger och lyxiga tält i kombination. Att sova i tält är en speciell del av naturupplevelsen. När du återvänder från dagens färd i nationalparken tar äventyret inte slut.
   
Du fortsätter med att sitta runt lägerelden omgiven av ljud från de vilda djuren och njuta av en fantastisk stjärnhimmel. Sinnena skärps när man är så nära naturen och långt bort från vardagen.

Dofterna från naturen och vilda djur fyller näsborrarna och du somnar till ljuden av en trumpetande elefant, ett lejons vrål eller hyenornas skratt. Andra nätter lägger sig tystanden kompakt i den mörka natten och du fylls av en total sinnesro.
 
”Luxury camping” avviker mycket från vår svenska camping – du får dunkuddar, mjuka handdukar, gin och tonic och god mat serverat i ljuset av stearinljus. Tälten är bekväma med egen veranda och i direkt anslutning till en egen toalett och dusch med varmt vatten. Du sover i bekväma sängar och har gasollampor.    
*** Åk bortom de vanligaste stråken och besök Selous, Ruaha och stränderna söder om Dar es Salaam.

På följande sidor, och på vår engelska hemsida, finner du en hel del information och resförslag. Klicka på menyn eller knapparna ovan.
   

Mind & Soul Travel (TZ) Ltd
P.O. Box 6246, Arusha, Tanzania
Tel. +255 (0)784 683655 or +255 (0)786 234070 info@mindsoultravel.com