HEM  //  VÅRA SAFARIER  //  OM TANZANIA  //  OM OSS

OM OSS
VARFÖR RESA MED OSS
REKOMMENDATIONER
KONTAKTA OSS
 

 
OM MIND & SOUL TRAVEL
 

Mind & Soul Travel Ltd ar fullt licensierat resebolag och ägs gemensamt av Linus Thadayo, Susanne Stampe och Rachael Slattery. Huvudkontoret ligger i Arusha, Tanzania.

Vi stöder lokala hjälpprojekt och skolor, och flera barn och ungdomar har fatt skolgång tack vare oss och också tack vare några av vara gäster.

Susanne Stampe är född och uppvuxen i Sverige men har bott i Tanzania i många år. I Sverige arbetade hon med att utbilda vuxna i bland annat projektledning, presentationsteknik och team building. Hon tog ett sabbatsår för att arbeta som safariguide i Tanzania och blev kvar. Hon har varit på mer än 150 safarier med grupper av alla storlekar, och hon känner vildmarken och alla lodger som sin egen ficka. Susanne kan därför på bästa sätt råda er vad som passar er bäst och vad som är bästa lodgen att bo på, beroende på årstid och vart flest djur förmodas befinna sig. Det är mycket troligt att hon är den första person ni kommer i kontakt med när ni kontaktar Mind & Soul Travel.

Linus Thadayo är Tanzanier och arbetar i huvudsak som chaufför och guide. Han är välutbildad inom turism, djur och natur och har många års erfarenhet som guide i både södra och norra Tanzania och Kenya. Han talar flytande swahili, engelska, tyska och spanska.

 

 


Linus Thadayo, Susanne Stampe och vännen Bo Tonnquist - Kontoret i Arusha

 

Mind & Soul Travel (TZ) Ltd
P.O. Box 6246, Arusha, Tanzania
Tel. +255 (0)784 683655 or +255 (0)786 234070 info@mindsoultravel.com