HEM  //  VÅRA SAFARIER  //  OM TANZANIA  //  OM OSS

OM OSS
VARFÖR RESA MED OSS
REKOMMENDATIONER
KONTAKTA OSS


 
varför resa med mind & soul travel
 

Våra guider - samtliga av våra guider talar bra och tydlig engelska, har lång utbildning och erfarenhet som guider i Afrika och kör säkert. Susanne följer ibland med grupper som vill ha svensktalande guide. De lokala guiderna får kontinuerlig träning och vidareutbildning så att vara gäster ska känna sig nöjda och trygga.

Våra bilar - vi kör våra gäster i fyrhjulsdrivna Land Cruisers med tak som går att öppna under ’game drives’ så att alla kan stå upp och titta på djuren och komma åt att fotografera. Våra bilar får kontinuerlig översyn och service så att de hålls i toppstandard och du ska slippa drabbas av problem under safarin.

Under safarin ger vi obegränsad körsträcka så att er chaufför ska kunna ta er dit djuren befinner sig och försäkra att ni får ut mesta möjliga av er tid i parkerna.

Vi har gott renumee tack vare vår personliga service, våra duktiga guider och bra bilar. Till vår stora glädje vill våra tidigare resenärer gärna rekommendera oss. Klicka på länken bredvid för att se deras rekommendationer, och vill du kontakta dem personligen för att fråga mer så ger vi dig gärna deras kontaktadresser.

 

  

Mind & Soul Travel (TZ) Ltd
P.O. Box 6246, Arusha, Tanzania
Tel. +255 (0)784 683655 or +255 (0)786 234070 info@mindsoultravel.com