HEM  //  VÅRA SAFARIER  //  OM TANZANIA  //  OM OSS

OM OSS
VARFÖR RESA MED OSS
REKOMMENDATIONER
KONTAKTA OSS


 
rekommendationer från våra gäster
   

 
”Jag har anlitat Susanne och hennes bolag Mind & Soul Travel ett flertal gånger. Susanne har en förmåga att ordna den perfekta safarin som möter eller överstiger förväntningarna från gästerna, allt till en rimlig kostnadsnivå. Hon och hennes personal visar också utmärkta kunskaper om de vilda djuren, naturen och kulturen, såväl som vart man ska bo. Varje gång jag rest med Mind & Soul Travel har jag fått en underbar semester och jag ger dem mina bästa rekommendation.”
Jeanette Anttila, Stockholm


”Susanne organiserade en utmärkt safari för mig och min familj 2008. Vi besökte flera kända parker såsom Ngorongoro, Serengeti och Lake Manyara och därefter de orörda stränderna på ostkusten. Vi bodde fint och hade kunniga och trevliga guider, allt var ordnat på bästa sätt av Susanne och Mind & Soul Travel.”
Maria Törjas, Lund


”Om du vill få stor succee med en safari i Tanzania, för dig och dina kunder, så finns det bara en person att arbeta med - och det ar Susanne! Jag har använt hennes företag för att organisera tre safarier för stora kundgrupper (25-52 personer fraan Sverige och Danmark) och även för tre privata safarier tillsammans med min familj. Varje safari har varit mycket vaelorganiserd, vi blev vänligt bemötta och Susanne visade stor respekt för kundernas behov. Susanne har tillsammans med det vackra landet Tanzania gett mig, min familj och mina kunder en upplevelse för livet. Hon är bäst!”
Peter Jensen, Royal Canin, Danmark


”Vi hade en fantastisk safari i Norra Tanzania, organiserad av Mind & Soul Travel. Susannes och Linus stora kunskaper om de lokala förhållandena var ovärderliga både i att finna unika möten med människorna och de vilda djuren och i att välja det bästa boendet.”
Staffan Lindqvist, Stockholm"Januari / Februari 2009 hjälpte Susanne och Mind and Soul Travel oss med att ordna vår drömsafari. Vi åkte i fyra olika parker, Lake Manyara, Serengeti, Ngorongoro och Tarangire, samt avslutade resan med ett par dagar på stranden i Pangani.

Från det att vi kom tills vi åkte klaffade allting perfekt - transfer, lodger, speciella önskemål om mat och vi fick hjälp att fira Fredriks födelsedag lite extra. Vår guide Toyota körde oss tryggt och säkert runt till parkerna och han bidrog till att göra vår resa ännu mer fantastisk med sitt enorma kunnande om djuren och naturen, sina falkögon och sin härliga humor.

Vi hade en fantastisk resa som överträffade alla våra förväntningar (och de var höga). Ett minne för livet. Stort tack till Susanne och Mind and Soul Travel för denna upplevelse. Du har våra varmaste rekommendationer.”

Frida Hermansson & Fredrik Lindeberg, Brottby

 
   

Mind & Soul Travel (TZ) Ltd
P.O. Box 6246, Arusha, Tanzania
Tel. +255 (0)784 683655 or +255 (0)786 234070 info@mindsoultravel.com